Něco nového, něco modrého a něco zkaženého

Slíbili jsme co nový týden, do něco k zakousnutí. Tenhle týden to bude pohled přes rameno a malá sonda do toho, co děláme a jak to děláme.
Na našich stránkách průběžně přibývají informace o českých a slovenských fanzinech. Kde je to jen trochu možné, snažíme se informace získávat a ověřovat přímo od autorů/vydavatelů. Což je zdlouhavější postup, ale zato lepší, než mít „něco“ v „nějaké“ kvalitě. Cílem je mít pohromadě nejen informace o všech číslech – čerstvě třeba o slovenském kultu Termacolic Voice – ale i aspoň krátký rozhovor s vydavateli. Příklad zde: Deadman alias anonce Vratislavického alkoholického rachotu.
Ani to samozřejmě není konečná: rádi vám chceme materiály zpřístupňovat, opět po dohodě s tvůrci, ke čtení a případně ke stahování, prostřednictvím služeb jako Issuu.

A co můžete čekat další týdny?

15.4. rozhovor s tvůrci Telepatie
22.4. první čtení ke čtení a stažení
29.4. další díl rozhovorového maratonu Jak se kalila fanzinová ocel, tentokráte s Petrem Bidzinským, kterého většina lidí bude znát jako redaktora profi Whiplashe, ale už jen málokdo bude vědět, že stál za porevolučním fanzinem Metalmania 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *